MAGNE KLANN
 
 
 
Foredrag for båtfolk
Havneboka
Magne Klann er mannen bak bøkene, Havneboka – oslofjorden og Havneboka – sørlandskysten. Våren 2011 kommer neste bok i Havneboka-serien, med havner på den svenske vestkysten. Han tilbyr foredrag til vinterens møter med utgangspunkt i bøkene. Her vil man få mange tips om fine steder å oppsøke neste sommer, og kanskje mimre litt om somre som har vært.
 
Skagerrak
Magne vil vise bilder, og snakke om steder langs hele Skagerrakkysten mellom Oslo, Gøteborg, Skagen og Lista. Det vil bli hovedvekt på naturhavner. Dessuten litt om prosessen med å lage bøkene – eksempelvis er alle kartene tegnet fra grunnen av.
 
Bare Svenskekysten
Har din forening hørt foredraget før? Da har vi skreddersydd et opplegg som er konsentrert om den svenske vestkysten. Dessuten er det noen perler på norskekysten det ikke var plass til forrige gang.
 
Signerte bøker
Det vil være anledning til å kjøpe signerte bøker. Den siste boka kan forhåndsbestilles. Foreninger dekker kun reiseutgifter - firmaer får pristilbud på forespørsel. Foredraget tar litt over en time, og kan tilpasses lokale ønsker.
 
 
Ta kontakt:
95218019